China de autodelen van de luchtopschorting fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Reko

Telefoonnummer : +8615982061551

WhatsApp : +8615982061551

Free call

Wat is het het Werk Principe van de Luchtlente?

February 1, 2019

De luchtlente wordt gevuld met samengeperste lucht in een gesloten recipiënt, en zijn elasticiteit wordt bereikt door de samendrukbaarheid van het gas. De luchtlente heeft het ideale niet-lineaire elastische kenmerk. Wanneer het apparaat van de hoogteaanpassing wordt toegevoegd, verandert de hoogte van het lichaam niet met de verhoging of de daling van de lading. De starheid van de lente kan lager worden ontworpen, en het het berijden comfort is goed. Maar de de opschortingsstructuur van de luchtlente is complex en de productiekosten zijn hoog.

Wanneer de schokbreker van de luchtlente werkt, wordt de binnenholte gevuld met samengeperste lucht om een samengeperste luchtkolom te vormen. Met de verhoging van de trillingslading, vermindert de hoogte van de lente, het volume van de binnenholtedalingen, de stijfheid van de de lenteverhogingen, en het efficiënte het dragen gebied van de luchtkolom van de binnenholteverhogingen. Op dit punt, stijgt het laadvermogen van de lente. Wanneer de trillingslading wordt verminderd, op dit ogenblik vermindert de hoogte van de de lenteverhogingen, het volume van de binnenholteverhogingen, de stijfheid van de de lentedalingen, en het efficiënte het dragen gebied van de luchtkolom van de binnenholtedalingen, en het laadvermogen van de lente. Op deze wijze, kwam de luchtlente in de efficiënte slag, de hoogte, en het volume van de binnenholte van de luchtlente met stijgende capaciteit en het verminderen vlotte transmissie, flexibele omvang en trillingslading van de efficiënte controle van trillingslading voor. De grootte van de starheid en de lagercapaciteit van de lente kan ook door de methode worden aangepast om gas het laden te verhogen en te verminderen, en de hulpluchtkamer kan ook worden vastgemaakt om de automatische verordening te realiseren.

Het het werk principe van de demper van de luchtlente is beperkt die tot de binnenkant van de drukcilinder met inert gas of olie wordt gevuld en het gasmengsel, de holte is hoger dan luchtdruk meerdere keren of dozens tijden, het gebied in dwarsdoorsnede van het gebied in dwarsdoorsnede van de zuigerstang van de zuiger te produceren minder dan de druk om de beweging van de zuigerstang te bereiken. wegens het verschillende fundamentele principe, heeft de gaslente dan de gewone lente de voordelen van zeer significant: de snelheid is vrij langzame, dynamische kleine krachtveranderingen (binnen 1:1.2), gemakkelijk te controleren; het nadeel is vrij klein volume van de spiraalvormige lente, hoge kosten, het vrij korte leven.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in