China de autodelen van de luchtopschorting fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Reko

Telefoonnummer : +8615982061551

WhatsApp : +8615982061551

Free call

Wat zijn de Voordelen van de Opschorting van de Autolucht?

December 25, 2018

Eerst en vooral, is de luchtopschorting niet gelijkwaardig aan actieve opschorting.

De luchtopschorting is een opschortingssysteem met de luchtlente als elastisch element. Zijn grootste eigenschap is veranderlijke starheid en gemakkelijke aanpassing.

De veranderlijke stijfheid verwijst naar de luchtlente met betrekking tot de bladlente, de rollente en andere voertuiglentes, het gebruik van hoogteklep om te controleren, het heeft een stijfheidsverandering met de ladingskenmerken.

De intuïtieve ervaring is dat de bladlentes van grote vrachtwagens leeg, voelen looppas zitten, is de auto zeer hoge frequentie op de weg het overslaan, volledige lading wanneer het springen niet, en het een weinig autogevoel. En als u de luchtlente gebruikt, maakt geen kwestie de lege lading, het u gevoel zeer klein (en een klein beetje, maar de gemiddelde persoon voelen het niet).

Gemakkelijk aan te passen is te zeggen dat zijn hoogte kan worden aangepast door het gas binnen op te blazen het (natuurlijk, is het controlesysteem complexer dan één enkele hoogteklep).

Zijn stijfheid kan worden aangepast door de zuigerdwarsdoorsnede te veranderen en de extra kamer (die tot het de belangrijkste opschorting maakt) over te gaan.

Momenteel, is de grootste gebruiker van luchtopschorting een personenauto, maar geen bedrijfsvoertuig (de ontwikkelde landen zijn vrachtwagens, aanhangwagens, hoog materiaal, hoop van gebruik, hoger tarief van passagiersmateriaal, maar het bedrag is niet te groot, omdat de basis kleiner is. Wij zijn groot en de middelgrote die bussen, met een tarief van ongeveer 30%, hoop van materiaal, het materiaaltarief worden uitgerust van de vrachtwagenaanhangwagen is zeer laag, zeer laag, kan het bedrag genegeerde Bedrijfsvoertuigen zijn is fundamenteel de eenvoudigste controlesystemen, met tot een hoogteaanpassing.

De actieve opschorting is een opschortingssysteem dat de bevochtiging en de lente (de lente) stijfheid de van het bevochtigingselement (demper) kan aanpassen in realtime volgens de externe voorwaarden.

Als slechts het temperen kan worden aangepast, wordt het genoemd semi-active opschorting.

De „hydraulische opschorting“ is niet zeer vertrouwd, zou het „de opschorting van de olielente moeten zijn“, wordt het gekenmerkt door het gebruik van hoge drukstikstof als lente, en in de samen geïntegreerde schokbreker.

Als de opschorting van de contrastlucht en olie en gasopschorting, minstens de volgende verschillen,

1. het verschil van de het werkdruk, het werkdruk van de luchtopschorting is over het algemeen bar rond 5-10. Olie en gas de opschorting bij 70 verspert, in dit geval, over het algemeen het verschil van de luchtlente en droeg olie en de gaslente onder dezelfde lading is niet klein. Er zijn sommige zware voertuigen (zoals een 50 ton hoofdtank) die niet de luchtlente kunnen gebruiken omdat de ruimte van de lente beperkt is

2. de luchtlente vergt een samengeperste luchtbron, en de olielente vergt een hydraulische bron. De algemene personenauto's, SUV en andere personenauto's hebben de samengeperste die lucht geen vraag, zodat moet het materiaal met luchtopschorting wordt uitgerust, u een speciale reeks introduceren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in