China de autodelen van de luchtopschorting fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Reko

Telefoonnummer : +8615982061551

WhatsApp : +8615982061551

Free call

Hoeveel u van het Systeem van de Luchtopschorting op de hoogte is

January 15, 2019

Eerst, de geschiedenis van luchtopschorting

De luchtopschorting was niet de laatste jaren geboren. Harvey begin de jaren dertig, Firestone (HarverySamuelFirestone) in zijn vriend Henry Ford (HenryFord) en Thomas. Alva. De technische ondersteuning van Edison (ThomasAlvaEdison), ontwikkeling van het de opschortingssysteem van de luchtlente in de vorm van een kolom van lucht.

Zo in 1934, Harvey-gebruikte Firestone eerst de automobiele luchtlente voor het eerst in de auto-industrie in zijn eigen bedrijf (Firestone Band en Rubberbedrijf). In 1938, was General Motors geinteresseerd in het installeren van een de opschortingssysteem van de luchtlente op personenauto's. Zij werkten met Firestone Co in de eerste ronde van proeven in 1944. De productie van de bussen van de luchtopschorting begon in 1953, het begin van de goedkeuring van het bedrijfsvoertuig van luchtopschorting.

Twee. Structuur van luchtopschorting

Het systeem van de luchtopschorting is gewoonlijk samengesteld uit de luchtlente, schokbreker, leidende structuur, de eenheid van de luchtlevering (zoals luchtcompressor, enige klep, gasweg, de tank van de gasopslag, enz.), de klep van de hoogtecontrole, etc…. Vele merken, vooral luxeauto's die comfort berijden, of SUV-modellen, zijn uitgerust met of kunnen met luchtopschorting worden gepast.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in