China de autodelen van de luchtopschorting fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Reko

Telefoonnummer : +8615982061551

WhatsApp : +8615982061551

Free call

Hoe absorbeert de Luchtlente Trillingen?

January 1, 2019

De luchtlente wordt gevuld met samengeperste lucht in een gesloten recipiënt, en zijn elasticiteit wordt bereikt door de samendrukbaarheid van het gas. De luchtlente heeft het ideale niet-lineaire elastische kenmerk. Wanneer het apparaat van de hoogteaanpassing wordt toegevoegd, verandert de hoogte van het lichaam niet met de verhoging of de daling van de lading. De starheid van de lente kan lager worden ontworpen, en het het berijden comfort is goed.
Aangezien iedereen, in een stevige snelheid van de trillingspropagatie, minder vermindering kent, zodat is het bevochtigingseffect van de traditionele metaallente niet ideaal, kan de spiraalvormige lente een deel van trilling met lage frekwentie, en hoge frequentietrilling door de metaal middelgrote spiraalvormige lente rechtstreeks aan de auto slechts absorberen. Maar de luchtlente zelf wordt gemaakt door het het effect van de schokabsorptie uitstekende rubber, wordt de trilling met lage frekwentie geabsorbeerd door de lucht in het luchtkussen, wordt de hoge frequentietrilling geabsorbeerd door het rubber. Zo heeft de auto met het systeem van de luchtopschorting niet alleen zeer het comfort, maar ook heel wat stil in de auto verbeterd. Alle trillingen van de weg zijn geïsoleerd.
De kwaliteit van de luchtlente is kleiner dan de kwaliteit van om het even welke lente, en langere levensduur, maar de hoogte is groot in grootte, geschikt voor grote voertuigen in de lay-out, zo de laatste jaren in grote personenauto's, vooral wijd is toegepast op de bus. Maar in de autosector, slechts wordt een handvol hoogste klassenauto's gebruikt.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in